Какви хора срещам в S2 (Erding – München)

Понеже пътувам много често до Мюнхен съм направил кратка класация на какви хора срещам най-често пътувайки във влака. Пътуването трае около 40-50 минути и типовете персони, които срещам започват да се повтарят, така че – ето моята класация.

Красивата китайка

Сама. Винаги с очила, винаги стояща права до вратата и цъка на телефона си.

Германци тинейджъри

Най-малко двама. Говорещи по между си бързо и неразбираем немски. Високо самочувствие. Цъкат си на телефона, докато си говорят.

Семейство чужденци с ревящо дете

Мъжът е доминантен и изнервен. Жената мълчи и друса бебето, което е видимо изнервено и реве така че целия влак да го чуе. Никой не прави нищо за да го успокои.

Африкански негри

Винаги двама и никога сами. Ядат банани. Миришат. Говорят силно по телефона (който е винаги последен модел Самсунг) на език от който се разбира само “гуана уна банана банана”.

Германеца – бизнесмен

Добре облечен. Говори по телефона си за бизнес дела. Вади лаптоп във влака за да преглежда новините. Ухае добре. Висок поне 2 метра.

Нормалните хора

Нормално облечени мъже и жени. Не говорят с никой. Главата забита надолу. През цялото време цъкат мълчаливо на телефона си.

Руснаците

Говорят силно, така че всеки да ги чуе, че говорят на руски. Обикновенно се лутат къде да слязат и от коя врата (лява или дясна), въпреки, че се съобщава от къде.

Клошарите

Чужденци с тъмен цвят на кожата. Те не се качват във влака, а се моятат около влака преди да тръгне и след като пристигне. Много зле облечен мъж, чорлав, а зад него поне 2 или 3 малки деца, видимо мръсни с изцапани дрехи, които тичат след него. Спъват се и падат на земята, а бащата не им обръща внимание. По мое мнение със сигурност имат нужда от някаква социална помощ, но те търсят някаква аванта или далавера, която по някаква необяснима за мен причина се случва на гарата.

Твоят коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Затвори

Копирай и постави този код, за да се покаже изображението на твоя сайт