Прекратяване на договор с FREE NET FUNK

Какво е FREE NET FUNK?

FREE NET FUNK е мобилен оператор в Германия. С какво той е по-различен от останалите или поне беше? С това, че нямаш твърд договор и можеш да се откажеш по всяко едно време. Имаш неограничени минути и смс-и в цяла Германия към всички мрежи, както и неограничен мобилен интернет.

Да, точно така – неограничен! Не 10 гигабайта, не 50, а напълно неограничен. Всичко това срещу само едно евро на ден. Ако ползваш услугата 5 дена ти се начисляват само 5 евро. През останалото време имаш възможност да паузираш услугата и не ти взима пари за това.

Така беше преди… Сега имат нови общи условия в които ти дават само 30 дена в които можеш да държиш услугата им на пауза. След като тези 30 дни изтекат ти се начисляват 30 цента на ден, въпреки ,че не ползваш услугите им.

Изчаках до края на тези 30 дена и активирах отново услугата им само за един ден, след което на следващият ден исках да паузирам наново, защото не всеки ден имам нужда от неограничен мобилен интернет. И тогава приложението им ми каза, че имам оставащи 0 дена безплатни и че за всеки един ден пауза ще се плаща по 30 цента на ден. Тоест – нямам нови 30 дена в които да паузирам.

Това наложи да прекратя договора си с тях, въпреки, че бяха страхотни в началото.

Бяха страхотни, защото когато си в болница за няколко дена или дори няколко седмици, именно неограничения мобилен интернет е този, които ти спасява задника да не изперкаш. Гледаш онлайн телевизия, стриймваш филми, спотифай, видео чат – каквото ти сърце сака. Така времето минава бързо и приятно.

Има много програми и приложения които те ограничават в нещо. В трафик, в минути … в нещо. Когато ползвам безплатен VPN имам 2GB трафик на месец. Когато този трафик свърши не мога да ползвам повече приложението или програмата. Но на следващият месец получавам нови 2GB.

Това обаче не се случва с FREE NET FUNK, което наложи прекратяването на договора ми с тях. За съжаление.

Наистина е тъпо, когато си стартъп да предлагаш супер яките условия и когато мааалко пораснеш и почнеш да печелиш, започваш да мислиш за повече и повече приходи и забравяш за хората, които са ти дали начало на скапания ти бизнес и си се развил благодарение на тези хора.

Това важи навсякъде, не само във велика Германия или бедна ми майка България.

Хората са гадни нищожества, мислейки само за своята лична печалба.

И ако някой някога случайно създаде нещо хубаво за хората, то бързо изчезва или се видоизменя в полза на този, който го е измислил.

А е толкова лесно да има win-win ситуация в която и потребителя и фирмата да са доволни.

Твоят коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Затвори

Копирай и постави този код, за да се покаже изображението на твоя сайт