Тези с анти-расистките лозунги са истинските растисти

Наскоро един американски полицай уби чернокож мъж в Америка. След това, същите тези чернокожи, показаха истинската си същност като започнаха да сеят хаос, да ограбват и разбиват магазини, да опожаряват улици и да всяват безредие като уж демонстрация срещу расизма. Как можеш да протестираш като разбиваш и опожаряваш своя собствен квартал и град? Улицата на която живееш и магазина от който си купуваш цигари изведнъж се превръща в твоя цел на разрушение.

След това последва вълна от “протести” във Фейсбук, като редица големи и авторитетни страници си смениха профилната снимка с празна черна такава в знак на солидарност срещу чернокожите. Ето това е висша форма на расизъм! Защо ли?

Прочетете тази статия: 5 деца на възраст под 5 години умират на ВСЯКА мунита в Африка!

Знаете ли това колко деца на ден прави? Защо не протестирате и за тях? Те също са чернокожи, защо не защитите и техните права? Защото те са от Африка, а ти за Африка не даваш и пукната пара, но виж, другият е американски негър, който е убит в Америка, “най-свободната държава в света”. За него протестира целия свят. Защото всички си сменят профилните снимки на черни и става тенденция. Става модерно. Джендърско.

Ти си расист! Всички са расисти! Всички, които протестират за този убит негър са расисти! Те са истинските расисти, не полицаят, който го е убил. Защото щом този негър се е намирал легнал на земята с вързани ръце и полицаят го е присикал за врата, определено си го е просил. Няма как да се озовеш на земята с вързани ръце, ако не си провокирал властите по някакъв начин.

Правиш се на модерен и протестираш, но го правиш само защото искаш да си модерен, а не защото толкова ти пука за чернокожите. Ако беше обратното щеше да те е грижа за хилядите невинни деца, които умират от глад и болести в Африка. Те също са чернокожи. Защо не ти пука за тях? Защо не си смениш профилната снимка заради тях? Нали се бориш за права? Тези деца нямат ли права?

Аз ще ти кажа – нямат. Защото се намират на изток от Берлин! А всичко на изток от Берлин (или на юг в случая) теб не те интересува. Източна Европа не съществува. Азия на съществува. Африка не съществува. Южна Америка не съществува. Обаче виж ако чернокож умре в Германия, Англия, Белгия, Нидерландия, САЩ, тогава вече вадим гейските знамена и почваме да ограбваме магазини, да палим улици, твърдейки, че се борим за равноправие.

Гадни расисти такива!

Твоят коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Затвори

Копирай и постави този код, за да се покаже изображението на твоя сайт